Thuis

Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Je maakt een goede baan. Je maakt zo'n geweldige inspanning. Je helpt me veel.

—— Juan

Dank u voor uw uitstekende de dienstenregen! Het verheugen zich op opnieuw het werken met u.

—— Willem

Dank u zeer voor de producten, ben ik werkelijk tevreden met uw dienst, die zich op opnieuw het doen van zaken met u in de toekomst verheugen.

—— Bruno Chavez

Zij kijken zeer goed en de snelheid is ook fijn. Dank u zeer!

—— Urs Estermann

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6
Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited

 • lopende band

  Beperkt Co. van BeautyCreativetoebehoren, heeft zijn eigen fabriek van de juwelenverwerking met gevorderd materiaal, goedgetrainde en ervaren technici, geavanceerde verwerking tehniques en een reeds lang gevestigd beheersysteem om professionele ontwerpen en verwerking van zilver 925 en messingsornamenten met inbegrip van gebruikelijke zilveren reeks en edelsteenmontages, zoals zirconstenen en halfedelstenen te behandelen. De waaier van ons product is breed met inbegrip van halsbanden, tegenhangers, oorringen, ringen, armbanden, enz.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM de orden worden ingestemd met. Enkel een foto van u, kunnen wij product in uitstekende kwaliteit ontwikkelen die op uw specifieke vereisten wordt gebaseerd. Wij hebben groot voordeel in R&D.With vele jaren van ervaring in wereldwijd het werken met onze klanten van, worden wij als betrouwbare strategische partner toe te schrijven aan het niveau van ervaring bekeken en deskundigheid die in de ontwikkeling wordt aangeboden, ontwerp en commerciële steun van hun producten.

 • R & D

  Beperkt Co. van BeautyCreativetoebehoren, neemt zeer ernstige aandacht op de juwelen R&D om een bijgewerkte technologie en modetrendgidslijn te handhaven.

  Met onze R&D-afdeling, houden wij ons als één van de juwelen belangrijke bedrijven in het ontwikkelen van juwelen en toebehorenproduct evenals de internationale handel.

Contactgegevens
Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited

Contactpersoon: Ms. Rain

Tel.: 86-755-23728452

Fax: 86-755-23728452

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)