Thuis

Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited

Bedrijfprofiel

Opgezet in 2008, BeautyCreative-is Beperkt Toebehorenco., een fabrikant en een exporteur van manierzilver, messing en roestvrij staaljuwelen met de fabriekservaring van meer dan 10 jaar die in Dongguan, China wordt gevestigd.

Wij hebben onze eigen fabriek van de juwelenverwerking met gevorderd materiaal, goedgetrainde en ervaren technici, geavanceerde verwerking tehniques en een reeds lang gevestigd beheersysteem om professionele ontwerpen en verwerking van zilver 925 en messingsornamenten met inbegrip van gebruikelijke zilveren reeks en edelsteenmontages, zoals zirconstenen en halfedelstenen te behandelen. De waaier van ons product is breed met inbegrip van halsbanden, tegenhangers, oorringen, ringen, armbanden, enz.

 

Met professionele ontwerpers, hoger technisch personeel en sterke productielijnen, wij exprot ons product wereldwijd: Het noorden en Zuid-Amerika, Azië, Midden-Oosten, enz. Wij kunnen product in uitstekende kwaliteit ook ontwikkelen die op klant-specifieke eisen (foto's of steekproeven) wordt gebaseerd. Niettemin verandert de manier, zeer snel, maar wij zijn bereid om de schoonheid en de manier met u samen tot stand te brengen.

 

Wij nodigen oprecht uw geacht bedrijf uit om onze partners voor collectieve succesvolle zaken te zijn; wij wijden ons altijd om u met de betere dienst, betere producten, en bovenal betere prijzen beter te dienen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Opgezet in 2008, BeautyCreative-is Beperkt Toebehorenco., één van de belangrijke fabrikanten en de exporteurs van manierzilver, messing en roestvrij staaljuwelen met de fabriekservaring van meer dan 10 jaar.

Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited Shenzhen BeautyCreative Accessories Co., Limited
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : OEM & ODM

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 500000-1000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 90% - 100%